Match bord1

 

Vraag en aanbod

Hier vind u een overzicht van Vraag en Aanbod op de 8e Beursvloer.

Aanbod

Ontmoetingscentrum Baarn / Lyvore Open podium op verschillende dagdelen en locaties van lyvore in Baarn voor koren, muziekgarage en talentvolle Baarnaars
  Een grote zaal, beamer, geluid, vele toehoorders en geweldig applaus met voor iedereen een moment om nooit te vergeten
 
Lifetime fotografie biedt:Oriënteert zich op de Beursvloer
 
 
PvdA Baarn biedt: 1 dag (deel) helpende handen voor een Baarnse vereniging of stichting (tijdens NLDoet of op een ander moment)
 
 
Staatsbosbeheer Uitdagende werkzaamheden op het gebied van excursie en voorlichting geven als vrijwilliger in Baarn en omstreken
  Uitdagende plek voor vrijwilligers om te helpen bij het beheer en onderhoud van landgoed/bos in Baarn en omstreken, cq. kabouterpad-oppasser
  Mooie locatie om een dagje buitenwerk te verrichten in heide of bos, mooie teambuildingslocaties!
Emmy's Groene Wereld biedt: Een Welzijnsbevorderende bloemschikworkshop tegen kostprijs bij een zorgorganisatie of een vrijwilligersorganisatie.
  Bloemwerk tegen kostprijs voor uw organisatie bij een speciaal evenement
 
Gemeente Baarn biedt: Helpende handen bij een activiteit of klus bij een vereniging of stichting tijdens NL Doet of op een latere datum.
 
 
Boekportret.nl biedt: Profielteksten voor de website: wie zijn wij?
  Folderteksten: wie zijn wij en wat doen we?
  Teksten voor de website
Seytec Webdevelopment Seytec Webdevelopment biedt: Het optimaliseren van een huidige website en SEO Technisch op orde maken
  Seytec Webdevelopment biedt: Het opzetten van een basis website om goed zichtbaar te worden.
 
Studio Bosgra Studio Bosgra biedt: het zichtbaar maken van je organisatie d.m.v. roll-up banner, flyer of foto.
  Studio Bosgra biedt: het zichtbaar maken van je organisatie d.m.v. roll-up banner, flyer of foto.
 
D66 Baarn D66 Baarn biedt: helpende handjes
 
 
Sportcentrum de Trits biedt:
 
 

Vraag

King Arthur Groep1) -Gras in de voortuin moet vernieuwd worden.
 2) -Nieuwe(vernieuwde) stoelen voor onze deelnemers de oude zijn helemaal doorgezakt, en onze eettafels moet geschuurd en opnieuw gebeitst worden.
 3)- Leuke presentaties over natuur, reizen, muziek
Sherpawww.sherpawensboom.nl
Een site waarop alle cliënten van Sherpa een wens kunnen invoeren. Deze wensen willen wij graag in 2019 allemaal in vervulling laten gaan. Wie vervult er een wens?
 NL-Doet projecten (zie NL-Doet site Oranje fonds)
 Artiesten en hulp gezocht (clowns, muzikanten, kappers etc.) voor tijdens evenementen zoals bv een Voorjaarskermis, Beautydag, pietendisco etc.)
Stichting Volksuniversiteit BaarnVolksuniversiteit krijgt een nieuwe website en wij zijn op zoek naar iemand die ons hiermee kan helpen. Wij willen de website per 1 juni 2019 life laten gaan, maar willen de website per 1 april klaar hebben om 2 maanden te kunnen proef draaien.
 
 
Hospice de Luwte opknappen van het tuinhuis
 Wij zoeken een ruimte voor ca. 60 mensen die wij tegen een vriendenprijs mogen gebruiken voor een bijeenkomst.
 
Ontmoetingscentrum Baarn/ LyvoreVoor de "nieuwe" ouderen vragen wij een tablet met Bluetooth geluid-box. Om film, musiek, verhalen en info van vroeger naar voren te "toveren" en tevens met actuele zaken verrast te kunnen worden.
 
 
Elisabeth Park / LyvoreKook of Bak liefhebbers die voor 8 bewoners een mediteraans 3-gangen diner kunnen en willen verzorgen
  Komt u/ jij een "Mini" optreden /concert verzorgen in de woonkamer .
 Voor de natuurliefhebbers van het Elisabeth Park, vragen wij "wandel,- en duo fiets" maatjes of vrijwilligers
liefst 1x per week
Stichting Carillon Netwerken en we zijn op zoek naar mensen die kunnen helpen met het opzetten van een TV scherm bij de concerten
 
 
Ontmoetingscentrum Baarn / Lyvore- Kerstversiering op,- én af tuigen in de grote zaal van het Ontmoetingscentrum Baarn, locatie Santvoorde
dus op twee data: ( 6 December 2019 versieren en op maandag 7 januari 2020 opruimen)
 - Kerstochtend met muziek optreden op 18 december
- Kerstverhaal/ gedicht proclameren op 18 december
- Kerstdiner, begeleiden, etc op 18 december

 Heel Baarn Bakt voor het ontmoetingscentrum Baarn, bewoners vormen een hap-grage jury.
Uitvoeringsorganisatie BBSvacatures, werkervaringsplaatsen en taalstages
 Wij zoeken organisatie die kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans willen geven door middel van een werkervaringsplaats, taalstage of een betaalde baan (eventueel met begeleiding).
 
Volkstuinvereniging BaarnPlaatsen van een nieuw komposttoilet. Een komposttoilet is in zijn eenvoudigste vorm een plank met een opening erin en een 25 liter emmer eronder. Zet je daar een goed afsluitende WC bril bovenop dan zal het al wat beschaafder overkomen.
Heel wat eenvoudige strooiseltoiletten zijn op die eenvoud gebaseerd.
 Wij zoeken een "nieuwe" zeecontainer die we als opslag ruimte voor div. goederen willen gaan gebruiken.
 
Rode Kruis BaarnWe zoeken een AED voor reanimatie op evenementen.

 Visite kaartjes om bij evenementen uit te delen.
 Flyers met een kort stukje wat wij allemaal doen als hulpverleners in de regio Baarn
Scouting MKWJWij gaan op en om NLdoet 16 maart een grote klus bij ons clubhuis op de Dillenburglaan aanpakken. Er moeten nieuwe plafonds geïnstalleerd worden in de keuken en het verwarmingshok. Tevens word het dak verder afgewerkt en moet het gebouw leeg en voorbereid worden i.v.m het vervangen van de vloer. We kunnen dan ook vele handen gebruiken die dag om alle werkzaamheden rond te krijgen. Nadat de vloer vervangen de week na nldoet moet het gebouw weer ingericht worden en ook dan kunnen we vele handen gebruiken. Meld je dus aan met jouw organisatie als helpende handen bij ons!
 MKWJ is druk op zoek naar nieuwe vrijwilligers en zou daar graag promotiemateriaal voor hebben. Wie helpt ons een mooie Poster en flyer daarvoor te ontwikkelen? We spreken je graag op de beursvloer!
 Leidinggeven aan kinderen van deze tijd is best een uitdagende job. Bestuurder zijn vraagt het nodige aan kennis en daadkracht.
Heb jij skills in huis waarin je ons zou kunnen ondersteunen en kennis zou kunnen overdragen aan ons leidingteam en onze besturen? Meld je dan bij ons op de beursvloer!
Scouting MerhulaWij zoeken sponsors of hulp bij het opzetten van een plan om sponsoracties op te zetten.
 Het helpen herstellen van een houtwal rondom het kampvuur.
 
Theaterfestival VuurolHelpende handen bij het festival Vuurol voor, tijdens en na!
 Schildersmateriaal voor diverse decorstukken.
 
RTV BaarnWe willen graag onze vrijwilligers iets leuks geven of iets leuks voor ze doen
 We willen onze studio graag opknappen en leuker inrichten
 
SENIORENRAAD BAARNDe Seniorenraad Baarn vraagt: I.v.b. een wisseling van leden van de Seniorenraad Baarn wil de Raad een nieuwe foto laten maken voor haar website.
 De Seniorenraad Baarn vraagt: iemand die de folder van de Seniorenraad Baarn een nieuwe stijl kan geven qua tekst en kleur.
 
de Bibliotheek Eemland, vestiging BaarnIn 2019 wil de bibliotheek voor laaggeletterden NT1- en NT2-ers taal- en computercursussen gaan aanbieden. Hier hebben wij laptops en/of tablets voor nodig.
 
 
Stichting Lokaal-OLokaal-O kan tot (waarschijnlijk) eind mei 2019 in het schoolgebouw blijven. Daarna moeten de lokalen leeg. Lokaal-O zoekt menskracht om spullen in te pakken, weg te brengen, schoonmaken etc. Preciese datum wordt nog bekend gemaakt.
 
 
King Arthur GroepKing Arthur Groep vraagt: Graag zien wij gasten op ons Ontmoetingscentrum die iets leuks kunnen vertellen, of een instrument bespelen, iets anders vermakelijks kunnen doen voor onze deelnemers.

 King Arthur Groep vraagt: Het gras in onze tuin moet nodig vervangen worden. Het ziet er niet meer uit.

 King Arthur Groep vraagt: WIj hebben een afdak voor de fietsen maar die is erg laag waardoor mensen hun hoofd stoten. Een nieuw afdak wat ook eventueel dienst kan doen als plek om te relaxen als het in de herfst toch mooi weer is.
DAGKOOR BAARNWij zoeken iemand die een mooi logo kan ontwerpen voor het Dagkoor Baarn
 Wij zoeken iemand die een mooi vaandel of spandoek kan maken voor het Dagkoor Baarn. Geschikt voor het ophangen bij concerten.
 

beursvloer baarn logo groot 1

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.

Volg ons