Match bord1

 

Veel gestelde vragen

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen.

Waar en wanneer wordt de Beursvloer gehouden?

De 8e beursvloer zal plaatsvinden op vrijdag 8 februari 2019 in de foyer van Theater de Speeldoos. De Beursvloer opent om 15:30 en eindigt om 17:00 uur. Zaal open vanaf 14:30 uur. Na afloop is er een netwerk borrel voor de deelnemers tot 18:00 uur.

Hoe kunnen wij ons inschrijven voor de Beursvloer?

Hoe kunnen wij ons inschrijven voor de Beursvloer?
Vanaf 1 oktober 2018 via het inschrijfformulier op de homepage van deze website. Aanmelden dient tijdig te gebeuren in verband met de nodige voorbereidingen. Ook voor andere organisaties is het prettig als uw vraag / aanbod vroegtijdig bekend is, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. De inschrijving sluit op 25 januari 2019.

Zijn er kosten verbonden aan deelname aan de Beursvloer?

Zijn er kosten verbonden aan deelname aan de Beursvloer?
Deelname aan de Beursvloer is kosteloos. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk, i.v.m. de adminstratieve verwerking. Alle deelnemers ontvangen op de beursvloer een stickervel met de NAW gegevens en een unieke digitale code. Deze stickers gebruikt u om op het matchformulier te plakken.

Waaraan moet een inschrijving voldoen?

Waaraan moet een inschrijving voldoen?
Alle deelnemers zijn verplicht om bij inschrijving voor de Beursvloer tenminste één vraag/aanbod in te dienen. U mag vooraf maximaal drie vragen/aanbiedingen indienen. Maatschappelijke organisaties maken vraag en tegenprestatie bekend. Bijvoorbeeld een teambuilding in het bos organiseren, het organiseren van een excursie, vermelding bedrijfslogo in diverse uitingen. Bedrijven (of organisaties) beschrijven zo concreet mogelijk hun aanbod. Tijdens de Beursvloer mag u onbeperkt vragen en aanbieden.

Wat wordt onder een maatschappelijke organisatie verstaan?

Wat wordt onder een maatschappelijke organisatie verstaan?
Onder een maatschappelijke organisatie wordt verstaan: een non-profit organisatie met een maatschappelijke functie, zoals een club, vereniging of stichting, maar ook een school of zorginstelling of een serviceclub (Rotary/Lions)

Wat is de winst voor onze maatschappelijke organisatie om deel te nemen aan de Beursvloer?

Wat is de winst voor onze maatschappelijke organisatie om deel te nemen aan de Beursvloer?
Nieuwe manieren van samenwerking van maatschappelijke organisaties onderling of met een bedrijf kan veel kennis opleveren. Op de Beursvloer ontmoeten de deelnemers in korte tijd veel potentiële partners en maken kennis met betrokken bedrijven die veel kunnen bieden. Zoals kennis en kunde, helpende handen, nieuwe netwerken, contacten met andere bedrijven, middelen, materialen, diensten en producten en nieuwe communicatiemiddelen.

Wat kunnen wij als bedrijf aanbieden?

Wat kunnen wij als bedrijf aanbieden?
Dat kan bestaan uit een product of faciliteit (bijvoorbeeld: bouwmaterialen, computer, tuinmateriaal, ruimte, of drukwerk), maar net zo goed uit een dienst of kennis (bijvoorbeeld: (klus-)vrijwilligers, hulp bij administratie, pr-advies, hulp bij een communicatieplan, een training of advies). Er zijn vaak meer mogelijkheden dan u denkt. U kunt altijd iets betekenen voor een andere organisatie. De deal hoeft niet altijd betrekking te hebben op de business van uw onderneming. U kunt ook met een aantal medewerkers de handen uit de mouwen steken. Eens iets heel anders doen dan u gewend bent. We verwijzen u graag naar de website www.beursvloer.com waar filmpjes staan van andere Beursvloeren in Nederland. Hulp nodig bij het bepalen van uw aanbod? Neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Hoe werkt een Beursvloer?

Hoe werkt een Beursvloer?
Bedrijven en maatschappelijke organisaties die van tevoren zijn aangemeld, komen tijdens de Beursvloer met elkaar in contact, door zich te melden bij één van de handelshoeken, waar u een vraag/aanbod gedaan hebt. Doelstelling is om in 1,5 uur zoveel mogelijk matches tussen aanbieders en vragers te realiseren. Een week voorafgaand aan de Beursvloer ontvangen alle deelnemers via email een overzicht van vraag en aanbod in de beursvloerkrant, zodat iedereen zich kan voorbereiden en gericht zaken kan doen op de Beursvloer. Uiteraard staat alles ook op deze website en ligt de krant in geprinte versie voor u klaar in Theater de speeldoos.

Moeten wij een stand inrichten op de Beursvloer?

Moeten wij een stand inrichten op de Beursvloer?

Nee, er is geen ruimte om een stand in te richten. Er is beperkt ruimte om bv. een pop-up display te plaatsen.
Organisaties en bedrijven ontmoeten elkaar bij één van de 7 handelshoeken. Tw;

  1. ICT EN LOGISTIEK Voorbeeld: Levering van gebruikte computers aan organisatie(s) of het maken van een website.
  2. KLUSSEN EN EVENEMENTEN Voorbeeld: verenigingsgebouw schilderen, dagje uit met gehandicapten, mof en optreden aanbieden als persoon, groep of vul maar in.
  3. MARKETING EN COMMUNICATIE Voorbeeld: Adviesgesprekken over marketing, promotie, logo of flyer ontwerp
  4. MIDDELEN, MATERIALEN EN FACILITEITEN Voorbeeld: beschikbaar stellen van gereedschappen, machine´s en/of bouwmaterialen.
  5. OPLEIDING EN TRAINING Voorbeeld: Jongeren coachen naar werk of een training voor bestuursleden geven of een organisatie op weg helpen met social media.
  6. ORGANISATIE EN ADVIES Voorbeeld: financieel advies, organisatie advies, klanttevredenheidsonderzoek
  7. ? Vraagteken Hier kunt u terecht als u niet precies weet wat uw aanbod of vraag kan zijn of niet weet met welke bedrijf/organisatie u contact kun leggen. Er is een ervaren hoekman aanwezig om u te helpen.

Hoekmannen en vrouwen

Hoekmannen en vrouwen

Wie zijn toch die mensen in die blauw/gele jassen die overal rondlopen op de Beursvloer? Dat zijn leden van de Lions Baarn-Drakensteyn, die op de beursvloer aanwezig zijn om de deelnemers te adviseren en onderlinge contacten tot stand te brengen. Heeft u hulp nodig tijdens de beursvloer? Vraag het aan één van de hoekmensen.

Notaris en Accountant

Notaris en Accountant
De notaris van de Baarnse Notarissen en een accountant van de Meerwijk -Allister Groep noteren en ondertekenen alle gemaakte matches en bepalen in overleg met u de waarde van de match en de tegenprestatie. 

Fotograaf - RTV Baarn en Presentator

Fotograaf - RTV Baarn en Presentator

Jaarlijks nodigen wij een fotograaf uit, die alle gemaakte matches vastlegt. De foto's worden beschikbaar gesteld aan alle deelnemers, die met bronvermelding © naam fotograaf de foto's mogen publiceren op hun website  en social media. Natuurlijk zijn de foto's ook op de beursvloer website zichtbaar.

RTV Baarn verzorgt al jaren een live radio uitzending tijdens de Beursvloer. Maar daar gebruik van om uw bedrijf of organisatie te promoten!

De beursvloer wordt gepresenteerd door een "bekende" Baarnse inwoner. Naaast het delen van de verplichte informatie, kunt u ook gebruik maken van de presentator, bv bij het zoeken naar een organisatie of persoon.

beursvloer baarn logo groot 1

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.

Volg ons